
Zarezerwuj stolik
LICZBA GOŚCI
DATA
GODZINA
Wybierz menu
REZERWACJA NA
2
=
138zł
Rezerwuję i płacę
Menu B
Cappellacci z cielęciną - ręcznie robiony włoski pieróg nadziewany cielęciną, podany z sosem jałowcowym, rukolą, pomidorkami cherry i parmezanem
Policzki wołowe, puree z selera, warzywa, kopytka w pietruszce, sos z czerwonego wina
Crème Brûlée - słodki krem z palonym cukrem i sorbetem z malin
Menu A
Pieczony burak, karmelizowany kozi ser, rukola, sos pomarańczowy, grzanki, rzodkiewka, kwiaty chabru
Krewetki w chrupiącym cieście tempura, podane z warzywami w sosie teriyaki, sezamem i makaronem pappardelle w sosie sojowym z imbirem
Crème Brûlée - słodki krem z palonym cukrem i sorbetem z malin